Avangard да оборудва стадион „Райко Митик“ на FC Crvena Zvezda

Avangard LLC е да достави домашната арена на FC Crvena Zvezda, Rajko Mitic Stadium, с 3000 от техните стадионни седалки „Pobeda“. Първата пратка, която вече е доставена на сайта.

По-рано известен като стадион „Червена звезда“ и известен още като Маракана, стадион „Райко Митич“ е стадион с многократна употреба в Белград, Сърбия. Това е домашното място на FC Crvena Zvezda, по -известна като Red Star Belgrad, като се има предвид, че 1963 г.

Преименуван през декември 2014 г. в чест на бившия играч и легендата на клуба Райко Митич, стадионът има капацитет за сядане от 55 538; което го прави най -големият стадион в Сърбия по капацитет.

Стадионът е домакин на много международни мачове на висше ниво, включително финал на Европейската купа през 1973 г. и финалите на Европейското първенство на УЕФА през 1976 г.

От 80 -те години на миналия век всяка реставрация се наблюдава намаляване на капацитета, тъй като Red Star Belgrade се придържа към настоящите указания за безопасност, подробно описани от UEFA. Преобразуването в всеобхватна в средата на 90-те например се наблюдава, че капацитетът намалява с малко над половината до 60 000.

Последните реставрации се наблюдаваха инсталирането на отопление под почвата през 2008 г. и сега инсталирането на нови седалки, с любезното съдействие на Avangard LLC.

Що се отнася до бъдещето на историческия стадион, в момента Red Star Белград формулира планове за изграждане на чисто ново място за 50 000 капацитет. Очаква се да струва навсякъде между 450-600 млн. Евро, се казва, че дизайнът прилича на формата на „звезда“ с пет триъгълни точки.

За Avangard LLC
Avangard LLC за първи път е добре създаден през 2004 г. Това е производствена компания със седалище в Ижевск, Русия, специализирана в производството на места на стадиона, трибуни (включително телескопични избелвачи), балдахини и др.

Досега постижението на подписа на компанията е, че тя е оборудвала шест от местата на Световната купа на ФИФА Русия 2018 с своите продукти, включително най-големите, като 81 000 от техните места „Etalon-M“ са били инсталирани на стадион Luzhniki; Мястото на домакина за откриването и финалните игри.

Avangard е работил върху много други спортни съоръжения за международни събития и първенства, с много повече от 4000 спортни съоръжения, оборудвани с неговите продукти.

Компанията изнася своите стоки в четиринадесет страни, такива САЩ: Казахстан, Белорусия, Латвия, Азербайджан, Украйна, Джорджия, България, Таджикистан, Обединени арабски емирства, Киргизия, Туркмени, Армения, Сербия и Словения.

Avangard достави стадион Luzhniki с 81 000 от техния „Etalon-M“

2018 FIFA World Cup Russia ™ портфолио

81 000 от седалките на Avangard „Etalon-M“ бяха инсталирани на стадион Luzhniki

45 000 ‘Pobeda-M бяха инсталирани на стадион Nizhniy Novgorod

35 000 от неговите „Pobeda-M“ и „Olympia-2“ бяха инсталирани на стадион Ekaterinburg Arena

45 000 Pobeda-M бяха инсталирани на стадион Volgograd Arena

35 000 Pobeda-M бяха инсталирани в Kaliningrad

Самара Арена

Avangard също е доставял столове и стои на:

9 спортни места на XXII Wintertime Olympic Games 2014 в Сочи

19 Спортни арени на XXVII Световно лято Universiade 2013 в Казан

Световно шампионат по хокей 2006 г. в Рига

Световно шампионат по Bandy 2007 в Кемерово

Световно шампионат на Bandy 2016 в Уляновск

Той също е оборудван арените на зрителите в спортен комплекс Ufa-Arena (HC Salavat Yulaev, UFA), Ice Arena Neftekhimik (HC Neftekhimik, Nizhnekamsk), и участва в оборудването на щандовете на стадион в Петровски, домът до FC Zenit, в Св. . Петербург.

Оборудването, произведено от Avangard, е инсталирано на централните стадиони на Ekaterinburg, Krasnodar, Grozny, Astrakhan, Ulyanovsk, Uchaly, Yoshkar-Ola, Yeysk и други.

Олег В. Смирнов, главен изпълнителен директор на Avangard LLC, каза:

Основната ни цел е навременното да произвеждаме и инсталираме места за сядане според заявките на всеки клиент.

Нашата собствена производствена база, съвременна употреба на технологии, работа с качествени материали и разработване на нови производствени линии ни позволява да постигнем максимална ефективност във всеки проект и да поставим достъпни цени. Прилагането на ефективните дизайнерски системи и принципите за моделиране ни позволява да заемем водещите места както в международните екзибиции, така и в местните конкурси.

За допълнителна информация се свържете с Ilya grudtsin чрез електронна поща на: avg@skavangard.ru или по мобилен/клетка: +79821238633 или посетете уебсайта на:

Avangard LLC ще изложи (щанд № 6) на ALSD International – Европа за единствено и единствено събитие, посветено на пазара на Premium/VIP/Club Seat & Hospitality – се провежда на стадион Croke Park този октомври, където експерти от цяла Европа и Северна Америка ще се качат да предоставяте представа как да увеличите печалбите чрез нови сгради, реставрации и разширяване на услугите, както и чрез текущите предложения за F&B и технологии.

#AlsDinternational – Водещо в Европа събитие, посветено на сектора на Premium/VIP Seat & Hospitality

#SportSvenueBiz

#SportSvenueBusiness – Водещата световна платформа за пазарни новини и разработки

Споделете тази статия

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.