NHL и Clorox почистват с ново партньорство

Компанията Clorox и Националната хокейна лига обявиха ново многогодишно партньорство в Северна Америка, което ще види, че Clorox се превърне в официалното почистване и дезинфекцирайки продуктовия партньор на лигата.

Многогодишното споразумение, което започва с плейофите на Купата на Стенли 2021 г., включва маркетингови и продукти за продукти, за да поддържа протоколите на Covid в лигата по време на плейофите и на събитията на NHL на открито, включително зимната класика, серията на стадиона и NHL Heritage Classic.

„Ние сме в екстаз да се обединим с НХЛ, за да помогнем за създаването на по -чисто и по -безопасно изживяване за играчи, фенове и персонал“, каза Тони Мата, главен директор по растеж в компанията Clorox. „Чрез нашия споделен ангажимент за здравето и безопасността можем да помогнем да внушим увереността, тъй като хората се връщат към спортните преживявания, които обичат.“

Като част от сделката, електростатичните пръскачки на Clorox, дезинфекцията на кърпичките и дезинфектантата на ръцете могат да се използват в съблекални в НХЛ, стаи за обучение и тежести, пейки на екипа, зони за наказателни полета и допълнителни хокейни операционни пространства на събития на открито в НХЛ. За феновете, които посещават фестивали около тези събития, NHL и Clorox ще доставят дезинфекциращи продукти на входа и в рамките на мястото на играта.

Марката Clorox също ще бъде показана във виртуална реклама на слот по лед по време на плейофните игри 2021 г., на видими от камерата Dasherboards или виртуална реклама за лед по време на бъдещите игри на открито на NHL. Марката също ще получи видимост на място, включително по време на публични съобщения и във видео функции. В момента компанията има екипни партньорства с Чикаго Блекхоукс, Ню Йорк Рейнджърс и Капиталите на Вашингтон.

„Радваме се да посрещнем Clorox в семейството на НХЛ, за да помогнем за подобряване на процедурите за здраве и безопасност на лигата по време на тазгодишните плейофи на Stanley Cup и в бъдещите игри на открито в НХЛ“, заяви Кайл Макман, старши вицепрезидент на НХЛ, Северноамериканско развитие и развитие на услугите и развитието на услугите и развитието на услугите и развитието на северноамерикански Глобални партньорства. „Очакваме с нетърпение да надградим нашия споделен ангажимент за създаване на по -чисто и по -безопасно изживяване за страстни фенове, както и персонал на екипа на NHL и служители на мястото на играта, и да си сътрудничим за изграждане на ново и въздействащо съдържание и програмиране в платформите на NHL и Clorox.“

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.