Airbnb to offer housing credits to Olympians, Paralympians

Airbnb, in partnership with the international Olympic Committee, has launched an initiative to provide elite athletes, Olympians and Paralympians with up to $2,000 in Airbnb housing credits to support travel-related costs Свързани със спортните кариери на тези спортисти.

Кредитът, станал възможен чрез световното партньорство на Airbnb с МОК, ще бъде на разположение за до 500 спортисти по света годишно през следващите осем години. Усилията е най -новото активиране на партньорството на компанията, което включва програма „преживявания“, която позволява на спортистите да печелят от онлайн взаимодействие с гостите на Airbnb. Тази платформа също организира петдневен виртуален фестивал през юли 2020 г., който видя повече от 200 спортисти, домакини на преживявания след отлагането на Игрите в Токио 2020.

„Спортистите са сърцето на олимпийското движение и ние работим с всички заинтересовани страни, за да ги подкрепяме на всеки етап от кариерата им“, Кърсти Ковънтри, председател на Комисията на спортистите на МОК. „В допълнение към финансирането и програмите, предоставени благодарение на цялостната световна най -добра програма и олимпийската солидарност, ние работим с топ партньори за разработване на иновативни програми в подкрепа на спортисти. Ние сме много горди, че заедно с Airbnb разработихме програмата за опит в Олимпийските и Параолимпийския опит и сега новите безвъзмездни средства за пътуване. Чрез тези две инициативи спортистите имат възможността да създадат свои собствени потоци от приходи и пряко да се възползват от партньорството на Airbnb с олимпийското движение. ”

През 2019 г. МОК и Airbnb обявиха деветгодишно партньорство през 2019 г., което ще покрие пет мача.

„Нашата работа с Международния олимпийски комитет и Международния параолимпийски комитет е фокусирана върху посветена подкрепа за отделни спортисти, които са в центъра на олимпийското и параолимпийското движение“, заяви ръководителят на Airbnb на домакин на Катрин Пауъл. „С хиляди спортисти, които вече използват Airbnb за нуждите на пътуванията, свързани с тренировки, квалификация и конкуренция, тази нова програма ще осигури така необходимата допълнителна икономическа подкрепа.“

Заявленията за безвъзмездната помощ за пътуване на спортисти през 2021 г. ще бъдат отворени за всички елитни спортисти, олимпийци, паралимпийци и надежди на www.airbnb.com/athletrevavelgrant. Периодът на кандидатстване ще приключи на 14 май 2021 г.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.