Лас Вегас да проведе WNBA All-Star Game през 2019 г.

Лас Вегас е избран да проведе играта на WNBA All-Star 2019. В средата на сезона витрината ще се проведе в Центъра за събития на Мандалай Бей, House of the WNBA в Лас Вегас аса.

„WNBA е развълнувана да изведе WNBA All-Star 2019 за„ финансирането на развлеченията на света “за първи път“, заяви президентът на WNBA Лиза Бордърс. „Феновете на Лас Вегас с ентусиазъм подкрепиха аса в първия си сезон, както и сега ще имат възможност да видят най -добрите играчи в света да се състезават за точно същия корт през следващото лято.“

Асите започнаха да играят в Лас Вегас през този сезон, след като лигата разреши преместването на звездите в Сан Антонио. MGM Resorts Worldwide има, както и управлява ACES.

Играта на WNBA All-Star за 2019 г. ще се проведе на 27 юли. Събитието за 2018 г. наскоро приключи в Target Center в Минеаполис, който проведе играта за първи път.

„Играта All-Star винаги е било върховното събитие на най-доброто, което WNBA може да предложи“, казва Ланс Евънс, вицепрезидент по бизнес за реклама за домашни забавления, както и спорт в MGM Resorts International. „Минесота Lynx, както и техният персонал определено поставиха бара невероятно високо този уикенд. Привеждането на играта в „финансирането на развлеченията на света“ е естествена следваща стъпка в еволюцията на играта, както и очакваме да съберем този бар, за да направи WNBA All-Star Weekend едно от най-добрите баскетболни събития в света. “

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.