Arena Group to Listing on London Stock Exchange

Arena Group, световният стил на събитията на до ключ, както и бизнес за доставки, разкри тази седмица, че ще изброят акциите си в Лондонската фондова борса (LSE). Бизнесът увеличава общата стойност от приблизително 60 милиона паунда от Обединеното кралство, както и от световни институционални инвеститори, както и списъкът ще подпомогнат финансирането на бъдещите планове за растеж на бизнеса.

Arena Group предоставя обработени решения от Idea, както и стил със сградата, както и доставка на временни структури, места за сядане, както и интериори за държане на големи спортни, както и за свободното време по целия свят. Разнообразие от договори по размер, както и сложност от обикновени устройства наем за регионално външно събитие, до интегрирано решение на няколко структури, както и интериори за голямо световно спортно събитие.

Arena Group е световен бизнес с операции във Великобритания, както и в Европа, Близкия Изток, както и Азия, както и Америка, както и настоящите клиенти включват All England Yard Club (AELTC/Wimbledon), R&A, Henley Regatta , Жокейният клуб, спортният съвет в Абу Даби, Европейското турне, Купата на Райдър, отвореното от САЩ, както и шампионата на PGA. Групата предоставя голямо разнообразие от услуги от временни разглобяеми места за сядане, както и управление на работата, до инсталирането на ледени пързалки в допълнение към подреждането на устройства за кетъринг от висок клас, както и мебели за събития.

За да подкрепи списъка на LSE, Arena Group засили своя съвет на директорите. Кенет Хана е назначен за председател. Кенет също е председател на Aggreko PLC, както и Inchcape PLC. Иън Меткалф се присъедини към борда като неизпълнителен директор. В момента Ian е председател на Commonwealth Games England, както и член на Съвета на футболния съюз на ръгби.

Коментирайки списъка Грег Лоулес, главен изпълнителен директор, каза:

Радвам се да разкрия, че плановете ни да кандидатстваме за приемане, за да се стремим напред, тъй като той бележи ключов момент в напредъка на групата. Вярваме, че списъкът не само ще повиши нашия световен профил, но също така ще ни позволи да предоставим допълнителни стимули по метод на схема за избор на споделяне, за нашия старши изпълнителен екип около нашите световни операции.

Новото финансиране ни оставя значително по -силен баланс, както и ни предоставя необходимото финансиране (както и да получим достъп до по -нататъшен капитал), което ще ни помогне да продължим да разрастваме бизнеса както органично, така и чрез метод на бъдещ придобивания. Имаме изключително щастие да имаме лоялна, както и отдадена работна сила от 750 работници в нашите 14 бази в световен мащаб, както и успешното плаване на групата е свидетелство за тяхната трудна работа, както и подкрепата, която се връща назад много години.

Ние гледаме напред с увереността на този следващ етап в развитието на Arena Group.

#SportSvenueBusiness – поддържате ви в знанието!

Споделете тази статия

Leave a Reply

Your email address will not be published.