Айова Сити, за да проведе 2018 Wrestling Freestyle World Cup

United World Wrestling, Световната федерация по борба, награди Световната купа за свободен стил 2018 на САЩ, която ще проведе събитието в Carver-Hawkeye Arena в училището на университета на Айова в Айова Сити, 21–22 април.

Световното първенство е годишното световно задоволителни шампионати в световен мащаб, както и представя първите осем мъжки отбори по борба по свободен стил в света. Регионалният организационен комитет ще бъде същата група лидери, които проведоха 2012 г., както и олимпийските изпитания на САЩ в САЩ в Carver-Hawkeye Arena. Комитетът се ръководи от Атлетиката на университета в Айова, както и от Бюрото за конвенции и посетители на Айова Сити/Коралвил, както и включва лидери от Айова Сити, Коралвил, както и Северна свобода.

„Wrestling в САЩ е невероятно възхитена, че Световната купа за свободен стил се завръща в САЩ през 2018 г.“, заяви Рич Бендер, изпълнителен директор на САЩ по борба. „Ние сме развълнувани да си партнираме с нашите тютюни в Университета на Айова, както и в общността на Айова Сити, които са били лидери в предоставянето на двете много успешни американски олимпийски отборни изпитания за борба в историята. Световната купа за свободен стил е фантастично състезание, което феновете ще се радват. Айова Сити е един от най-големите градове по борба в света, както и Carver-Hawkeye Arena е историческо място, което ще бъде зрелищна витрина за нашия спорт. ”

Продадените изпитания за олимпийски отбори в САЩ през 2012 г. провеждат рекордите на посещаемостта за американските олимпийски изпитания по борба, с двудневен общо 54 766 в Carver-Hawkeye Arena. Олимпийските изпитания на САЩ през 2016 г. имаше втората по големина посещаемост в историята на събитията.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.