Януари индустриални новини

януари индустриални новини

Събития

САЩ триатлон обявява националните първенства през 2009 г.
Колорадо Спрингс, Колора. 11 -те шампионски събития се провеждат в девет различни щата, обхващащи седем от 10 -те региона на USAT – дават на членовете възможността да се състезават срещу най -добрите във всяка от различните разстояния и дисциплини.

Първото събитие на националното първенство, триатлонът на ергенския връх, се проведе на 11 януари в Бенд, Оре. Следващото събитие е елитният дуатлон, 19 април в Бирмингам, Ала., С други събития в Люббок, Тексас; Ричмънд, Ва.; Auburn и Newport Beach, Калифорния; Ню Йорк; Canton, N.C.; Колорадо Спрингс, Колорада; и Tuscaloosa, Ala. Последният национален шампионат, шампионата на USAT Halfmax, ще бъде на 19 септември в Оклахома Сити.

Среда на средата на планинския велосипед приветства Международната асоциация
GRAND RAPIDS, MICH. Средния Запад. Срещата на върха ще се съсредоточи върху всички аспекти на застъпничеството на планинските велосипеди, с акцент върху насърчаването и развитието на градските пътеки, наречени Gateway Trails.

Срещата на върха ще включва презентация от представители на Международната асоциация за велосипеди на 29 май.

Минесота да бъде домакин на 2010 г. шампионат по фигурно пързаляне на възрастни
Блумингтън, Мин.-Шампионатът за фигурно пързаляне на възрастни през 2010 г., включващ осем шампионски събития и открити събития, е насрочен за 13-17 април 2010 г. в Ледената градина на Блумингтън в Блумингтън, Мин. Много повече от 600 спортисти и техните семейства , треньори и служители се очакват за петдневното събитие, домакин на клуба за фигурно пързаляне на Блумингтън.

Места

Бейзбол/софтбол комплекс отива на градски гласуване
PRYOR, OKLA. – Общинският съвет на Прайор назначи мениджър на строителството и компания за изграждането на нов комплекс за бейзбол/софтбол. Съобщението е направено по време на специална среща през декември 2008 г.

Жителите на града ще гласуват за облигация на стойност 10 милиона долара за финансиране на проекта заедно с други подобрения на капитала на района.

Олимпийски тренировъчен център за боулинг идва
ARLINGTON, Тексас – Конструкция на нов щаб на Конгреса на Боулинг в Съединените щати са в процес на работа. Новото съоръжение ще включва офис пространство за 200 души и комбинирано тестване на оборудване от 12 до 16 ленти и международен център за обучение.

Планиран е нов моторен спортен комплекс
TULARE, Калифорния – Комисията за планиране на Tulare одобри план за новия спортен комплекс Tulare Motor, който ще бъде изграден на 711 декара и ще включва състезателна писта, драг и търговска разработка. Общинският съвет все още трябва да гласува по проекта за моторни спортове.

Управляващи органи

Шест от САЩ, избрани за ръководство на ITU
Колорадо Спрингс, Колора. – Мелиса Мерсън е един от шестте представители на триатлона в САЩ (USAT), които ще бъдат избрани в Международния съвет на триатлонния съюз (ITU) и други комисии по време на 21 -ия конгрес на ITU през декември 2008 г. в Мадрид, Испания.

Мерсън, която служи в Съвета на директорите на USAT, ще подаде оставка на позицията си да поеме новата си роля в Изпълнителния съвет на ITU. Джон Бийсън (спортисти с увреждане), Гейл Бернхард (Конституция), Канди Чийтъм (жени), Джойс Доналдсън (технически) и Дъг Хилър (медицински) също бяха избрани в комисиите на ITU.

OROWEAT разширява олимпийското партньорство
Колорадо Спрингс, Колора. Новото споразумение удължава отношенията на Oroweat с американския екип до 2012 г. Компанията за първи път стана официален доставчик през 2004 г. и доставя продукти за хляб в американските олимпийски центрове за обучение в Колорадо Спрингс, Колорада, и Chula Vista, Калифорния.

Национален симпозиум на САЩ плаване: „Промяна на живота чрез плаване“
Портсмут, Р.И. – U.S. Sailing беше домакин на своя симпозиум за национални програми за ветроходство (NSPS) в Сан Диего, Калифорния, от 7-11 януари. Организаторите на програмата за ветроходство от цялата страна имаха възможността да се свържат със своите колеги и да чуят директно от много оратори, които споделиха своя опит и умения в опит да помогнат на участниците да подобрят своите програми за ветроходство, според служители на събитията.

Отпразнувайки 26-ата си годишнина, петдневният симпозиум се проведе в курорта Бахия в Сан Диего, Калифорния, и бе представен от Laserperformance.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.