Каква е трудността с перфекционизма?

Точно как да се справите с очакванията си към тенис корта

Когато загубите страхотното си на тенис корта, предоставяте ли, да кажете благодарение или да започнете да натискате топката?

В тази седмица подкаст на тенис психология, психично игра на експерт по тенис, д -р Патрик Кон отговаря на загриженост от Сара, която се нуждае от помощ за управление на очакванията си.

Ето какво трябваше да заяви Сара за своята игра:

„Аз съм на 14 години и играя тенис от около 8 години. Когато от треньорите ми телефонът ме нарича бик, тъй като винаги съм толкова упорит, както и се разстройвам толкова, когато правя нещо нередно, но единствената причина да се разстроя е, тъй като разбирам, че мога да се справя много по -добре, но когато се разстроя, Просто спирам да се опитвам. Предоставям. Така че се опитвам да открия методи, за да запазя страхотните си, както и да остана психически труден. Мразя да губя, както и тогава получавам всички мисли за това, което хората ще повярват в мен, особено моите родители. Опитвах се да предложа с това, но не мога, както и веднага щом е тарт да повярвам в това, започвам да натискам сферата в корта или да ударя невероятно без причина. Мога да бъда невероятно труден за себе си, както и аз наистина бих използвал вашата помощ. ”

Cohn: Част от причината, че ви е трудно, както и че бързо се разочаровате, както и омразата, е, тъй като изглежда, че има някакъв перфекционизъм, който имате с вашата игра

КОН: Сега, какво върви с перфекционизма?

Cohn: Едно от нещата, които вървят с перфекционизма, е изключително високи очаквания за вашето представяне, дори и при метод на обстоятелство, когато вашият треньор вижда това, където не можете да откриете бързо достатъчно или ви липсва да удряте снимки, както и вие най -вероятно се разстройват.

КОН: Не вярвам толкова много в това да си упорит или да си бик, колкото и да изискваш толкова много от себе си, че струваш в съвършенство по отношение на представянето си.

Кон: Каква е трудността с перфекционизма? Какво можеш да направиш?

Слушайте аудиото по -долу, за да чуете какво предлага д -р Кон, за да се справите, за да се справите с вашия перфекционизъм, както и очаквания:

Абонирайте се за подкаста за тенис психология в iTunes!

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тенис:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -доброто ви или най -лошото притежание на корта.

Ако използвате ума си ефективно между точките.

Една техника, която може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за умствена игра, които изисквате да овладеете, за да увеличите увереността си, както и представянето между точките.

Кликнете точно тук, за да изтеглите вашия напълно безплатен отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Научете доказани техники за ментална игра на тенис, за да извършите най -добрите си на корта!

Вие (или вашите играчи) изпълнявате толкова, колкото способността ви в конкуренцията?

Донасяте ли най -добрите си, както и много положителни игри в мачове?

Често чувам играчите да мърморят за спазването на проблеми, когато играят в мачове …

„Ставам толкова стегнат или напрегнат преди мачове, че не мога да повярвам директно или да имам някакъв вид ритъм в моята игра.“

„Толкова се разочаровам от удряне на лоши снимки или с грешки, както и снежни топки.“

„Очаквам толкова много, когато играя, че се разплитам, както и губя увереност, когато мачът не върви по план.“

„Увереността ми изглежда изчезва, когато преминавам от метод към мачове, както и не разбирам защо.“

Успешните тенисисти откриха точно как да изпълнят върховно увереност в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина, както и да извършите върховна самоувереност в мачовете, тенис увереност: Психичната здравина за състезателните играчи може да ви помогне да направите това!

Играчи: Открийте точно как да вземете Управление на вашата увереност, съсредоточете най -доброто от себе си, както и спечелете много повече близки мачове.

Родители: Помогнете за увеличаване на увереността на вашия младши тенисист за турнири. Просто тонове програмата на iPod на вашия играч!

Треньори: Увеличете увереността на вашия екип, използвайки прости, доказани психични стратегии.

Инструктори: Открийте точно как да осигурите на стажантите си предимството на психическата игра.

Използвайте увереността на тениса, за да помогнете за увеличаване на психическата си здравина в тениса, както и да намерите мощни, както и доказани техники за умствена игра, които са помогнали на експертните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за състезателните играчи

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Досега програмата върви наистина добре! Детето ми прави работната книга, както и слуша аудио частта, както и се наслаждаваше! Той игра много по -добре през последните няколко седмици, както и заяви, че програмата му помага да се съсредоточи, както и да не бъде по -скоро толкова разочарована. ”
~ Тара Марианnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.