Brendan Quirk revealed as USA Cycling CEO

USA Cycling president as well as chief executive policeman Rob DeMartini will step down from his leadership function efficient December 20 after two years in the position, to be succeeded by cycling market professional as well as Председателят на борда за колоездене на САЩ Брендън Куирк.

DeMartini се присъедини към организацията извън националния управителен свят на тялото през февруари 2019 г., след като години служи като изпълнителен директор на New Balance.

„От все сърце се възхищавах от времето си в САЩ за колоездене“, заяви Демартини. „Имаме екип, напълно посветен на нашата цел да отглеждаме спорта, както и да подкрепяме отбор САЩ. Докато Covid създаваше огромни трудности на организацията, ние сме добре позиционирани за бърз растеж, преминаващ през 2022 г., както и гледам напред да продължавам да подкрепяме ATE USA Cycling Foundation. ”

Quirk е в Съвета за колоездене на САЩ, тъй като той като съосновател, както и дългогодишен изпълнителен директор на конкурентния колоездач, в допълнение към президента на Северна Америка за Rapha. Много наскоро той беше директор на програмата за колоездене за базираната в Бентънвил, базираната в Акрансас група за писта. Quirk беше избран за председател на съвета по -рано през 2021 г.

„Работих рамо до рамо с Роб от две години, както и усещам дълбока благодарност, че имахме такъв способен лидер, който да ни води с трудностите, осигурени от пандемията“, заяви Куирк. „Организацията е много по -добра за времето си тук.

„Нашият основен фокус винаги ще бъде върху подкрепата на състезателната култура. USA Cycling е в подходящата обстановка, за да въведе нови мотористи в спорта, както и да ги ръководи в пътуванията си до приключване на колоездачите през целия живот. “, Добави Куирк. „Ще инвестираме в три основни области на фокус: нарастващото младежко колоездене, подпомагане на возищата на местните площадки, както и състезанията, както и максимално максимално готовност на Team USA във всички дисциплини, както метод Париж 2024, както и Олимпиадата в Лос Анджелис 2028. ”

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.