Посетете имената на Омаха Марк Рат Директор на спорта

Марк Рат е обявен за директор на Sports for See Omaha, резултат от работата му по време на пандемията, в която се наблюдава спортна компания на стойност 124 милиона долара за град Небраска. Туристическото бюро също разкри промоции за Мати Шетър, както и Мат Хек в екипа си по продажби.

„Постиженията на нашия екип по продажбите, особено по време на пандемия, показват тяхната забележителна издръжливост, както и стойност на туристическия пазар на Омаха, както и за самия град“, заяви изпълнителният директор на Омаха Дебора Уорд. „Марк, Мати, както и Мат са използвали частното си ноу-хау, за да донесат много повече посетители в Омаха, както и да подобрят шансовете на компанията за нашата общност.“

30-годишен професионалист по туризма, както и индустрията на хотелиерството, Рат стартира професията си в See Omaha като национален мениджър по продажбите през 1997 г. Лидер в спортните продажби, той е повишен в директор на продажбите през 2016 г., както и продължава да Работете на спортния пазар, докато контролирате екипа по продажбите.

С 12 -годишен опит в туризма, както и в индустрията на хотелиерството, Scheeter беше обявен за директор на продажбите. Scheeter е бил национален мениджър по продажбите на организацията, тъй като 2017 г. В допълнение, Heck е обявен за старши мениджър по продажби. Той се присъедини към See Omaha през 2015 г. като национален мениджър по продажбите след осем години с Marriott International.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.