Нов комплекс от 45 милиона долара, отнасящ се до Frankenmuth, Michigan

Frankenmuth Township, MI – спортен комплекс на 45 милиона долара в момента се организира във Франкенмут, Мичиган, след като беше обсъден много повече от десетилетие. Очаква се комплексът да у дома на редица видни спортове като футбол, баскетбол, бейзбол, футбол, софтбол, лакрос, както и волейбол, когато се отвори в началото на 2025 г. Комплексът се изчислява на около 230 000 квадратни фута с размер на общия размер , с две отделни съоръжения в имота.

Франкенмут се разбира с немския си дизайн, както и за фестивали през цялата година, както се вижда в района на града за закупуване на града.
Съоръжение за закрито 130 000 квадратни фута ще домашен баскетбол, както и волейбол в допълнение към голяма задоволителна зона, както и пешеходна писта. Отделно място от 100 000 квадратни фута ще притежава бейзбол, както и софтбол, футбол, лакрос, както и футбол.

Очаква се съоръжението да подобри туризма, свързан със спорта в града поради размера си, както и способността да провежда няколко събития за един път. Инвеститорите на сложния цитат за първи курс от 15 000 хотелски престоя сами.

„Тази работа е нещо, за което Франкенмут говори, както и иска около 15 години“, заяви Бриджит Смит, мениджър на града на Франкенмут.

В допълнение към 230 000 квадратни фута, също ще има нов медицински център за лечение на място в партньорство с Университета в Мичиган. Очаква се съоръжението да подобри туризма, свързан със спорта в града поради размера си, както и способността да провежда няколко събития за един път. Инвеститорите на сложния цитат за първи курс от 15 000 хотелски престоя сами. Те също очакват съоръжението да може да проведе не само регионални, както и да определи събития, но и национални.

Спортен комплекс от 45 милиона долара се отнася до Франкенмут, град, разбран за германските си влияния.
Франкенмут се разбира като „малко от Бавария“ в Мичиган. Германският декор, както и дизайнерската линия на основните пътища в града, както и немските фестивали са целогодишно, вариращи от Октоберфест до експозиция на хранителни камиони. Проверете официалния уебсайт на Франкенмут тук!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.