Менталната игра на Надал: Вярвайте в победата

, имаща увереност, че можете да спечелите

Добре, продължавам да мисля за мача на Надал-Федерите. Както казах в предишна статия, финалите на Australian Open бяха изпълнени с скъпоценни камъни за психология на тенис. Говорих за това как Надал знаеше кой е преди мача и това не се промени след мача.

Друга интересна вътрешна игра на тенис цитат, която взех от интервюто след мача, беше нещо, което Надал каза, че неговият инструктор му е казал да направи:

Да вярвам в победата през цялото време.
Превод: Имайте увереност, че можете да спечелите мача, независимо какво се случва по време на мача.

Интервюиращият попита Надал дали се тревожи за нивото си на фитнес заради полуфиналния мач маратон два дни по-рано. Това трябваше да каже Надал:

– Да, малко. Малко уморен. Бях малко разтревожен от физическото представяне, защото тренирах и беше трудно да запазя концентрацията, нали? Но разговарях с моя инструктор преди мача, с Тони. Той ми каза: „Ходиш там и се биеш през цялото време и вярваш в победата през цялото време.“ Мисля, че това е, което направих в крайна сметка “, каза Надал.

Мисля, че Федерер се победи психически във финалния сет с някакво дефектно мислене. По -късно той почувства, че мачът не трябва да е отишъл пет сета … Той също така е възприел идеята, че по -добрият играч не винаги печели, защото се свежда до инерция и кой има инерция в края на мача:

„Той е трудно като много други момчета. Знаеш ли, в пети комплект може да се случи всичко. Това е проблема. Обикновено по -добрият играч винаги печели. Само въпрос на инерция понякога “, каза Федерер.

Можете да видите две различни тенис мислене, които играят тук. Всъщност не знам какво мислят, но въз основа на интервютата след мача, Федерер позволи липсата му на инерция да му саботира шансовете. Като има предвид, че Надал използва импулс и убеждение, че може да спечели мача, за да го подтикне към победа. Федерер каза, че е оставил този да се махне от него, но не може да спечели всеки турнир, който влиза.

“Мисля, че играх лош пети сет”, каза Федерер.

Вашата идея за тенис психология за днес
Не позволявайте на промените в инерцията да променят вярата в способността ви да спечелите мача. Бъдете уверени, ударете изстрелите, които ви вкараха на финалите, и никога не губете вяра, която можете да спечелите.

Научете доказани методи за умствена игра, за да направите всичко възможно на корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -доброто и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се справят с изключително доверие в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да се справите с изключително самочувствие в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да подобрите психическата си здравина в тениса и да откриете мощни и доказани методи за умствена игра, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Откакто за последно сте работили с AJ в началото на септември, националната му класация се е подобрила от 349 до 148. Рекордът му в турнира в един момент, като се има предвид, че разговорът с вас е 17-4, като 3 от 4-те са в трети сетове или тайбрекъри и 2 от тези мачове са един и същи играч, когото той обмисля, че е пребит (може би си спомняте, че е бил на загуба на 0-9, когато се свързахме с вас). Рекордът му за прекъсване на връзките е поне 90% до миналия уикенд, когато спечели 18-те окръжен турнир с полу-мач с мач. Вашата помощ абсолютно подобри резултатите на AJ и неговото поведение на корта значително се подобри. ”
~ Зората Уудман, майката на А. Дж.

Изтеглете нашия безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия безплатен доклад за тенис психология:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си успешно между точките.

Един метод, който може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да подобрите вашата увереност и представяне между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите вашия безплатен отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„От името на всички наши треньори, които присъстваха на Конвенцията за треньори на ITA през 2004 г., бих искал да ви благодаря, че сте служили като представен клиницист. Знам, че треньорите смятаха, че е удовлетворяващо и информативно. Ние значително оценяваме, че отделяте време да се подготвите и представите такава впечатляваща клиника в полза на нашите треньори. ”
~ Нанси Брео, ITA Конвенция

Увеличете самочувствието си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Инструкторът на Master Mental Game Dr. Patrick Cohn може да ви помогне да се отървете от проблемите си с психичната игра с личен коучинг.

Можете да работитеnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.