Една техника, която помага на всички спортисти, докато се самоизолира

как да останете на път с цели

Коронавирусът е хвърлил света в неизследвани води. Широкото въздействие на Covid-19 принуди всички да намерят някакъв начин да се ориентират чрез различни и безпрецедентни обстоятелства.

През тези предизвикателни времена спортистите също са изправени пред отличителни предизвикателства поради вируса на Covid-19.

Като спортист би било лесно и дори разбираемо да се разстроиш, че сте загубили поради спирането или отмяната на вашия атлетически сезон.

Може би, можете да се идентифицирате с някои от следните сценарии:

* „Състезавам се, защото бях на 8 години. Исках да прекратя професията си с висока бележка, но сега ще пропусна цялата си старша година. ”

* „Тази година тренирах толкова силно и сега ще трябва да премина през това обучение отначало.“

* „Наистина почувствах, че това ще бъде моята почивка година. Не мога да повярвам, че няма да имам възможност да постигна целите си тази година. ”

* „Моите съотборници бяха най -добрите ми приятели. Чувствам се толкова изолиран без тях. ”

* „Полагам много време и усилия, подобрявайки техническите си умения. Страхувам се, че толкова много време от обучението ще доведе до влошаване на механиката ми. ”

* „Обичам да съм спортист. Целият ми живот е Сега дори не знам какво да завърша със себе си. ”

Други спортисти изпитват подобни ситуации поради пандемията. Да се ​​разстроиш е нормално, но това не означава, че трябва да се обсебваш от обстоятелствата си.

Има неща, върху които можете да се съсредоточите, докато сте отстранили от вашия спорт, които ще използват добре времето ви, ще дръжте главата си в играта и ще ви позволят да работите върху умения, които може да сте пренебрегнали поради натоварения си график.

“И така, какво мога да направя, защото съм останал у дома?”

Въпреки че може да сте вкъщи заради Covid-19, все пак можете да направите нещо.

Една от техниката, която да ви държи мотивирани, уверени и да се възползвате от времето си, е да си поставяте малки цели всеки ден.

Малките цели ще ви дадат насока и фокус. Всеки път, когато изпълнявате задача или се възползвате от времето си по целенасочен начин, ще почувствате усещане за изпълнение.

Можете да превърнете това, което нямате в това, което можете да направите.

Запитайте се: „Какви технически умения мога да работя за подобряване?“ „Как мога да поддържам нивото на фитнес?“ „Какви са умствените умения, които мога да развия, за да развивам представянето си в бъдеще?“

Обсебването на пропуснатите възможности ще се отрази негативно на вашата увереност и мотивация. Спортистите се ръководят от голове. Докато работите за целите си, увереността ви нараства.

Всяка стъпка напред, всяко подобрение в тренировките и техниката ви помага да поддържате високо ниво на доверие.

Всеки напредък, психически и физически ви дава увереността да продължите напред, въпреки всички препятствия, с които може да се сблъскате.

Ако направите пауза, за да помислите за това изчакване, можете да използвате времето си, за да надградите спортиста, който сте.

Стъпки в поставяне на цели

Поставете дългосрочна или сезона (въз основа на текущата игра)
Преценете къде се намирате днес – погледнете статистиката и представянето
Определете области или статистики за подобряване (или цели за изпълнение)
Поставете интелигентни цели, които са измерими и имат време за постигане
Решете стратегии за постигане на цел/практика; „Получаване на цел“
Наблюдавайте, оценявайте и променяйте
За много спортисти е лесно да си поставите цели. Най -съществената част от поставянето на цели е постигането на цели. Получаването на цели са ежедневните техники, които сте задали, за да подобрите вашата физическа и психическа игра.

Създайте три малки цели, върху които да работите всеки ден. Вземете под внимание умствените, физическите и техническите умения.

На какво искам да работя по отношение на техническите си умения? Какво психическо умение искам да развивам? Как ще работя върху фитнеса си, докато съм вкъщи?

Ако се съсредоточите върху постигането на цел всеки ден, ще се възползвате максимално от възможностите си, активно ангажирайте тялото си и ще укрепите и психическата си игра.

Научете техники за умствена игра, за да увеличите увереността си в спорта!

Ако сте спортист, който се бори със самосъмнение, губи увереност или не може да приеме „Практикувайте увереност“ за конкуренция, увереният спортист е за вас!

Самочувствието е това, което отделя шампионските спортисти от останалите състезатели …

Можете да се докоснете до моите знания и опит, за да научите как да внесете Върховна увереност в конкуренцията!

CD и програмата за уверени спортисти и програма за работна книга се състои от 2 аудио компактдискове, които включват 14 дни упражнения за гориво за увереност и лесна за следване работна книга, която ви води през 14 -те дни, ви помага да приложите техниките и да персонализирате упражненията към вашите лични нужди.

Не забравяйте, че увереността е избор, който правите. Трябва да полагате съзнателни усилия, за да търсите активно мисли, изграждайки мисли и поведение. Уверените спортисти са активни, когато се отнася до увереността!

Научете много повече за една от многото ни популярни CD програми в серията Adfient Athlete …

Увереният спортист: 14-дневен план за върховно самочувствие

Поемете контрола върху вашето мислене и представяне днес!

Какво казват клиентите на умствената игра за OUnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.