Атлантик Сити, за да бъде домакин на голям турнир по пикбол на закрито

Конгресният център на Атлантик Сити ще бъде дом на отворените първенства на закрито в Атлантик Сити, който се таксува като най -големия в света турнир по пикбол, 19–24 септември, 2022 г.

Събитието се организира от спортната комисия на Atlantic City в партньорство с консултанти за радост на Pickelball като част от тригодишна сделка за провеждане на събитието в Ню Джърси Сити до 2024 г.

„Нямаше съмнение къде искаме да бъдем домакин на най -голямото в света събитие на закрито турнир“, каза Pickleball за всички изпълнителен директор Джим Лудвиг. „Ние се наслаждаваме на вълнението на Атлантик Сити и всичко, което може да предложи. Местните играчи бяха толкова полезни и ние сме в екстаз, за ​​да ги имаме като част от нашия екип, за да създадем събитие, което общността ще бъде доволна от година след година. ”

Турнирът ще бъде организиран в 42 съда едновременно и ще включва независим съд на стадиона, който ще бъде разположен до 800 зрители. Очаква се около 10 800 спортисти и зрители за събитието, което ще се излъчва по CBS Sports.

Pickleball е един от най-бързо развиващите се спортове в страната. През 2020 г. 4,2 милиона души в Юнайтед заявиха, че са играли спрямо 3,46 милиона през 2019 г., според доклада за участие на Асоциацията за спортна и фитнес индустрия за 2021 г.

„Pickleball е бързо развиващ се спорт в цялата страна и имаме късмета да бъдем домакин на това премиерно спортно събитие тук в Атлантик Сити за първи път“, заяви председателят на AC и Atlantic City Sports президент и изпълнителен директор Лари Сиг. „Очакваме с нетърпение да бъдем домакини на спортисти и зрители на всички демографски данни до нашата дестинация от световна класа.“

Очаква се събитието да произведе много повече от 6000 нощувки в хотелската стая и приблизително икономическо въздействие от 7,8 милиона долара за седемте дни на игра.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.