LLDC обозначава PTI за установяване на QEOP Wise Technique Technique

PTI Digital са назначени от Лондонската компания за авансиране на традицията (LLDC) за създаване на техника „умен парк“ за Олимпийския парк на кралица Елизабет (QEOP).

С развитието, което седи като основен тактически стълб, LLDC искат да разглеждат QEOP като „умен парк“, използвайки силата на иновациите, за да подобрят целта си за трансформиране на Източен Лондон, както и да подкрепят неговите общности. Тази работа ще осигури техника, която отчита индустриалния растеж, оперативната ефективност, цифровото взаимодействие, както и квартала се възползва целостно.

PTI’s function will begin with establishing the “why?”: determining the guiding principles to focus on right-fit services as well as the shipment of an integrated data, digital as well as innovation strategy, which enables tactical projects to get underway whilst building towards Перфектното бъдещо състояние.

PTI ще произведе напълно разценна пътна карта, която разбива техниката на проекти на модулни елементи (тези, определени като най -доброто индустриално възвръщаемост), както и ще показва пътуването между настоящите, както и бъдещите държави. Този метод ще помогне да се определят основните шансове за спонсорство в краткосрочен и дългосрочен план, като част от дългосрочния процес на индустриално планиране, който вече е в ход.

Стратегия за интелигентен стадион
Посещението разширява Wise Stadium Technique Work PTI вече предприема на стадион в Лондон, като позволява на двата проекта да се свързват, създавайки безпроблемно клиентско изживяване през целия QEOP.

Това добавя още повече инерция към интересното начало на PTI до 2022 г., като съвсем наскоро беше назначен от Premiership Rugby по неговата D2C техника, както и както Hibernian FC, така и Gloucester Rugby на техните стратегии за дигитална промяна, присъединявайки се към съществуващите клиенти Oak View Group (OVG) & Co-op Live, Wasps & Coventry Building Society Arena, NEC Group, Edgbaston Stadium, както и Norwich City. ПТИ също обяви по -рано тази година, че е удължил връзката си с стадион Bristol Sport & Ashton Entrance за още четири години.

Подходът на PTI
Методът на PTI дестилира визията на организацията в дългосрочна, всеобхватна, както и напълно разгледана пътна карта за промяна, повредена до форма с паричните цикли на паричното планиране на нашите клиенти, договорните задължения, мисленето за опасност, както и други елементи, характерни за тях . Резултатът е индустриален дизайн, който не само е в състояние да се възползва напълно в огромни дни на събитията, но също така, за да позволи на десниците да се ангажират, както и да осигурят монети на клиентската си база целогодишно с подреждането на много по-добро предложение за стойност. Резултатът е трансформативен, но се повреди на работещи фази.

Нейтън Омир, главен индустриален директор на QEOP, каза::

Това е интересна работа за LLDC, както и такава, която ще задвижва клиентското изживяване в целия олимпийски парк на кралица Елизабет заедно с донасяне на допълнителна стойност на общностите, които го заобикалят. Наистина бяхме възхитени от работата, която PTI вече е доставила на лондонския стадион, както и така, че възможността да разширят компенсацията си за покриване на цялото училище е съществена стъпка напред.

Майк Бондик, главен изпълнителен директор, PTI, каза:

Радваме се да работим с LLDC, както и с екипа на LS185 на работата на стадиона в Лондон, както и е истинска привилегия да успеем да разширим нашата компетентност, за да интегрираме целия QEOP. Свързвайки целия опит, LLDC ще има достъп до обширен клиент, както и мета данни, които не само ще подпомогнат подобряването на опита непрекъснато, но също така също така ще доведе до интересни шансове за доходи с подобрено клиентско предложение.

Пирамидата за цифрови промени на PTI – която обединява своите три основни стълба на технологията, данните и цифровите данни, както и индустриалната техника – поставя основата за холистичната цифрова промяна на спорта, както и за домашни развлекателни организации, както и места. Именно този интегриран, ефективен метод започва с тактически намерения, както и е информиран от прозрението, както и захранван от най-добрата иновационна инфраструктура, която произвежда значително индустриално предимство в дългосрочен план.

PTI Digital е дългогодишен VIP спонсор на бизнеса със спортни местоположение. За много повече информация кликнете върху техния банер по -долу …

Източник: PTI Digital

Компанията за спортно местоположение организира и доставя ALSD International, водещото събитие за сектора на Premium Seat & Hospitality, с акцент върху оптимизиране на доходите с нови изграждания, реконструинг и разширяване на услугите, от името на Асоциацията на директорите на апартамента от висок клас …

… Събитието 2022 ще функционира конференция на високо ниво, изложба, показваща водещи в индустрията продукти и услуги, мрежови събития, както и задкулисно пътуване на стадион „Тотнъм Хотспър“, спонсорирано от Levy UK + Ирландия.

#AlsDinternational – Водещо в Европа събитие за сектора на първокласни седалки и спортно хотелиерство
#Alsd – Водещnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.