Университетът в Меривил, за да преустрои Центъра за пространство на епортите

Университетът Меривил, ще гледа да преустрои Центъра за мелници на Уудс в Сейнт Луис с око към арена на епортите като част от еволюцията на имота.

Предложението на проекта включва многофункционално образование, лека атлетика и място за място за настаняване до 3000 души. В отделна зала за резиденция ще помещават 400 студенти и ще осигурят 6000 квадратни фута за търговски площи.

Свързани истории

Взрив CS: Отидете 2023 г. Основно насочване към Париж

Поколение eSports, playfly esports разширяват възможностите в гимназиите

NFL екипи с ентусиастични игри за създаване на игри във вторник вечер

За един малък град, ръгби като икономическо развитие

DP World Tour стартира конкуренция Etour

„Нашият ангажимент към най-съвременните атлетически и академични съоръжения изисква иновативен подход за разширяване“, заяви президентът на Меривил Марк Ломбарди. „Нашите четирикратни национални шампионски отбори са известни по целия свят за тяхното господство в спорта. Арената ще предостави на местните фенове възможност да гледат състезания по eSports, както и за нашите отбори по баскетбол, борба и волейбол. ”

Множество търговски търговски помещения, открити площадки и велосипедни и пешеходни пътеки са част от дизайна. Училището активно работи с градските служители и инженерите по трафик, за да подобри потока на кварталния трафик, като същевременно подобрява уличния пейзаж и инфраструктурата.

„Проектът дава нов живот на критичен ъгъл, нуждаещ се от съживяване“, казва Ръсти Кийли, главен изпълнителен директор на Keeley Companies, който ще си партнира с Maryville и Keat Properties по проекта. „Това развитие предоставя на Меривил иновативните, световни пространства, които заслужава като едно от най-бързо развиващите се учебни институции в страната.“

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.