Септемврийски пазарни новини

пазарни новини

Индустрия

Президентът на PRSC притежава доклад за спортната компания
PHOENIX-Нова радио програма, фокусирана върху спорта в Аризона, както и държана от Джон Шмиедер, президент на Регионалната спортна компенсация на Феникс (PRSC), въведена на 25 септември на фен AM-1060 във Phoenix. Програмата, „Доклад на спортната компания в Аризона“, излъчва в 18:00. MST всеки петък. Към Schmieder се присъединява към съ-домакин Майк „Roc” Muraco, съ-домакин на „Calling All Sports With Roc, както и Manuch“, който също излъчва на вентилатора AM-1060.

„Докладът на спортната компания в Аризона“ говори за най -новите проблеми – локални и национални – в спортния бизнес, с перспективи както от регионални, така и от национални лидери в бранша. Гостите на редовната програма ще включват спортни агенти, компании за спортни дрехи, рекламни компании, както и медийни ръководители. Марк Тюди, създател на спортната професия, както и SportsSearch, базиран във Phoenix, ще предоставя редовни актуализации на най -новите хамали, както и шейкъри в спортната индустрия. Рон Матейко, редактор на Sports Arizona, спонсор на заглавието на „Загрижеността на анкетата на седмицата“, ще бъде и случаен гост.

Bakersfield CVB дебютира нов уебсайт
BAKERSFIELD, Калифорния – Конвенцията на Бейкърсфийлд, както и Бюрото за посетители (CVB) въведоха нов уебсайт на дестинацията, www.visitbakersfield.com. Новият сайт разполага с ресурси за планиране на пътувания с подобрени удовлетворяващи инструменти за планиране, за да помогне на хората бързо да придобият информация за това къде да отседнат, да ядат, да се срещат, да пазаруват, както и да проверят в Бейкърсфийлд, според служители на CVB. Сайтът също така включва картинни обиколки, промоции, календар за събития, както и адаптивен график, който хората могат да отпечатват или изпращат имейл.

Bakersfield CVB е организация с нестопанска цел, управлявана от града организация за икономически напредък, отговорна за маркетинга, насърчаваща, както и продажба на региона като дестинация за спортни събития, конвенции, бизнес срещи, търговски изложения, групови пътувания, пътуване с удоволствие, както и специални събития. Лого на Bakersfield (Кредит: Bakersfield CVB)

Екипи на ESPN с NFL по време на месец на испанското наследство
BRISTOL, Conn. – ESPN разкри, че ще се обедини с Националната футболна лига (NFL) в празнуването на Месеца на испанското наследство с поредица от специални събития около Ню Йорк Джетс в мача на футбола в Маями Делфини на 12 октомври. Играта ще бъде събитието за подпис на усилията на „Futbol Americano“ на NFL, отбелязващо месец на испанското наследство, както и ще бъде основен елемент от кампанията на ESPN, както и усилията за програмиране на ESPN депортирането, признавайки постиженията на испанците в спорта.

„Отброяването на понеделник през нощта“, както и предаванията на „NFL ESTA Noche“ на ESPN Deportes ще включват специални функции, както и защита на стадионните празници, празнуващи месец на испанското наследство, наред с други специални функции, както и специални гости.

Това бележи 40 -тата година на „Футбол в понеделник вечер“. MNF 40 лого

Penn State, Fieldturf Plan Research Studying Encarince
University Park, Pa. – Пен определя университета, както и Fieldturf ще работи заедно в създаването на първото съоръжение в света, посветено на спортните повърхностни изследвания. Партньорството включва петгодишен ангажимент за изследване, включително синтетична трева, бягащи песни, както и спортни повърхности на закрито.

Новото съоръжение, Центърът за изследвания на спортните повърхности, ще бъде междукултурна програма, обработена в катедрата по култури, както и почвените науки в Пен, указва колежа по селскостопански науки на университета. Андрю Макнит, професор по почвена наука, ще ръководи програмата.

Lowrance разширява спонсорството на баса
Празник, Фла. Lowrance ще продължи подкрепящото си спонсорство на серията Bassmaster Elite, както и на нацията на Bass Federation, предоставена от Outboards Yamaha, както и Skeeter лодки.

Договорът осигурява експозиция Lowrance в мултимедийните имоти на Bass, включително програмирането на ESPN2 на открито, Bassmaster.com, както и ESPNOUTDOORS.com.

Lowrance проекти, производители, както и пазари сонарни, както и GPS продукти, цифрови земи, както и морска картография, ръчна навигационна решения, радарни системи, както и интегрирани възможности за метеорологично състояние. Лого на бас-лоутранс

Хотел Rosen Plaza, избран за централа за игра на светилище Изток-Запад
ОРЛАНДО, Флорида-Хотел Rosen Plaza в Орландо ще служи като хотел на централата за 2010 г., както и през 2011 г. Играта на светилището Изток-Запад. Играта на колежа по футбол All-Star ще се играе на стадиона на Citrus Bowl във Флорида в центъра на Орландо. Играта за 2010 г. ще бъде на 23 януари 2010 г.

Хотел Rosen Plaza с 800 стаи ще притежава ръководители, персонал, играчи, семейства, спонсори, както и фенове на играта на светилището Изток-Запад. Специална групова ставка ще бъде предоставена на феновете, както и на Shriners, заедно с безплатна совалка, както и от играта на януари.nullnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.