Роб Урбах на име изпълнителен директор на Iditarod

Роб Урбах е обявен за новия изпълнителен директор на Комитета за пътеки на Iditarod и ще ръководи ръководството и надзора на всички операции на годишната състезание Iditarod.

Урбах беше изпълнителен директор на USA Triathlon от 2011—2017 г., занимавайки се с всички ежедневни операции за Националния управителен орган. Родом от Колорадо, Urbach по -рано изпълнителен вицепрезидент на Octagon, глобална фирма за управление на спорт и маркетинг.

„Роб обхваща нашата визия за идитарод, който се ангажира с приоритета на кучешките грижи както по пътеката, така и извън него“, заяви президентът на директорите на Iditarod Mike Mills. „В допълнение към обширните си пълномощия, Роб се е доказал като пъргав и стратегически лидер и с нетърпение очакваме Роб да поеме кормилото на„ Последната голяма надпревара на земята. “

Урбах веднъж беше кръстен вътре в най -влиятелния човек на списание Triathlon. Той разработи седмично телевизионно предаване на спорта, въведе програма в сътрудничество с NCAA и няколко други инициативи като лидер на триатлон на САЩ, който има 500 000 членове и санкции повече от 4000 събития годишно.

Урбах започва новата си позиция на 29 юли. Той ще отговаря за бизнес операциите, човешките ресурси, информационните технологии, набирането на средства и връзките с обществеността. Той също така ще бъде обвинен в разработването на организационна стратегия за надграждане на съществуващата подкрепа и диверсифициране на финансовата фондация на организацията, в партньорство с Съвета на директорите, персонала и заинтересованите страни на Iditarod.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.