Новият софтбол, както и бейзболният комплекс се отваря в Западен Тексас

PECOS, TX – най -новата дестинация за елитен бейзбол, както и софтбол събития в Западен Тексас, Cyclone Ballparks, официално отвориха „вратите“ си по -рано тази година. С празник циклоновите балпари, управлявани от администрацията на спортните съоръжения, приветстваха семейства, играчи, както и градски сановници на събитие в балпарка.

Средно голям спортен съоръжение Cyclone Ballparks официално се отвори в PECOS, Тексас.
Сега официално отворен, комплексът е провел много повече от 150 отбора, както и техните домакинства за бейзболни състезания, както и други събития, както и има опакована рутина за остатъка от годината, включително първия им концерт, The Texas Tejano Showcase На 23 октомври, където те ще функционират най -добрите изпълнители на PECOS на Теджано.

Тайните на циклоновите балпари бяха надарени на кмета на PECOS Дейвид Флорес от генералния мениджър на съоръжението Кати Гарсия. Той беше избран да хвърли първия терен на шампионското поле, за да служи на церемонията по откриването, както и посрещна гостите да се насладят на всичко, което циклонните балпари могат да предложат.

„Това е интересно време за общността на PECOS, наличието на това ново съоръжение ще ни даде възможност да покажем хората от нашия град. За мен беше чест да хвърля първия терен. Това ме накара да се почувствам отново като млад играч. Нямам търпение да видя, че всички играчи на сферата правят точно същото тук, в Cyclone! ” сподели кмета.

Кметът Флорес изхвърли първия терен в Cyclone, за да отвори официално съоръжението.
С наслада в очите си Гарсия заяви: „Гледам напред да извадя най -доброто от това, което нашият отбор ще може да достави на младите спортисти, както и на родители, които ще се насладят на вълнуващо време в нашето съоръжение. За мен беше чест да видя това да се събере за нашата общност. ”

Холи Яроки, директор на работата, също сподели във вълнението. „Виждайки квартала, който се наслаждава на балпарка по метода, който е бил предназначен, носи щастие на сърцето ми, както и усещане за изпълнение. Очаквам напред да се наслаждавам на много игри, които се играят на нашите полета. ” заяви Яроки.

„Ние оперираме невероятни комплекси в цялата страна, както и положителен циклон ще има успех. Ръководството в град Пекос Сити инвестира в бъдещето на квартала със спорт “, добави Джон Гълион, изпълнителен директор на SFC акаунт.

Cyclone Ballparks използва пет синтетични полета на тревата, отстъпки на място, структури за сянка за зрители, трибуна с кутия за пресата, клетки за вата, тунели за паркиране, както и паркинг на място. Паркът е предназначен да привлече толкова 20 000 посетители на полетата само през първа година, които от своя страна ще доставят регионални разходи в хотели, ресторанти, както и атракции в PECOS, както и в Западен Тексас.

За да откриете много повече или да резервирате с циклонови балпари, свържете се с Кати Гарсия на cgarcia@sportsfacilities.com или посетете: playpecos.com.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.