Мартин Робинсън назначи главен директор на UK Consulting в Meis-A Perkins Eastman Studio

Мартин Робинсън, Риба, ARB, е обявен за главен директор на Обединеното кралство в Meis-студио Perkins Eastman. Базиран в Лондон, Робинсън използва изключителни тридесет и пет години специализирано ноу-хау в областите на търговските, свободното време и спортната архитектура. Неговият незаменим опит и доказано лидерство ще бъде страхотно предимство за екипа, тъй като студиото усилва присъствието си във Великобритания и Европа.

След като завършва Политехника на Южния бряг, Робинсън започва архитектурната си кариера, като бързо придобива ноу-хау в дизайнерски фирми в целия Лондон.

В продължение на двадесет и четири години той служи като управляващ директор в KSS Design Group, една от най-големите фирми, фокусирани върху спорта във Великобритания. По време на мандата си там Робинсън беше отговорен за ежедневното управление на практиката, като наблюдава финансирането на фирмата, здравето и безопасността, човешките ресурси, информационните технологии и офис администрацията. Той също така управлява международните възможности в Израел, Франция, Португалия, Австралия, Нова Зеландия и Катар, за да назовем няколко.

С чувствителност към нивото на нивото Робинсън е истински лидер през и през. Вроденият му ангажимент към професионализма и демонстративния талант е очевиден във всеки проект, до който се докосне. Той е действал като технически съветник по различни футболни и спортни проекти с висок профил, включително олимпийските места в Лондон 2012. Той също така подкрепи усилията на студиото в разработването на новия стадион за Евъртън ФК в Bramley-Moore Dock, който в момента се строи в Ливърпул, Великобритания.

Известният новият дом на Евертън на историческата брега на Ливърпул ще предложи възможност за повторно поставяне на конвенционално футболно гостоприемство и преживявания в деня на мача. Робинсън подкрепи усилията на студиото в разработването на новия стадион, който в момента се строи. Кредит: BDP модел
Dan Meis, Faia, Riba, основател и управляващ директор на Meis – Perkins Eastman Studio, каза:

Мартин е много опитен старши архитект с цялостен опит в спортния дизайн, заедно с различни други видове сгради и ние сме развълнувани да го имаме на борда. С доказания си опит в дизайнерското лидерство, особено във Великобритания, с нетърпение очакваме да изградим екип около него и бързо да използваме допълнителни възможности в близко бъдеще.

Робинсън каза:

Отдавна се възхищавам на работата на Дан и културата, уменията и развитието на Мейс – студио Perkins Eastman. Като директор на консултациите, аз съм нетърпелив да помогна да се ориентирам в посоката на студиото, докато се преместваме напред, продължаваме да нарастваме присъствието си във Великобритания и Европа и най -вече спомага за прокарването на границите на революционните спортни проекти.

MEIS – студио Perkins Eastman е развълнуван, за да издигне Мартин Робинсън до новата си роля в екипа.

Оливър Райт, ръководител на Premium Sales, Hospitality & Catering, Everton FC, беше един от 40 -те експертни оратори в индустрията в ALSD International 2021, по време на който участниците бяха лекувани на пътуване на Goodison Park, където концепциите се изпробват за новия стадион . Vicky Jaycock, старши мениджър – New Stadium Sales, Everton, е един от 38 най -добри ръководители на индустрията, седнали на Международния консултативен съвет на ALSD.

За Мейс – студио Perkins Eastman
MEIS – Perkins Eastman Studio, бутикова дизайнерска практика с офиси в Лос Анджелис и Ню Йорк, е специализирана в дизайна на опит и спектакъл. От местата за спорт и домашни забавления до градското активиране, Meis създава среда, която вдъхновява хората да се събират и празнуват.

Dan Meis, Faia, един от водещите новатори в дизайна на граждански, градски, домашни забавления и спортни места, ръководи практиката. Признат за една от многото вдъхновени практики на професията, състояща се от ултра креативни и талантливи личности, MEIS създава наградени, отчетливи и запомнящи се зрителски преживявания, които водят до значителна възвръщаемост на инвестициите и генерирането на доходи за клиентите.

Company Sports Venue организира и доставя ALSD International, водещото събитие за сектора на Premium Seat & Hospitality, с акцент върху оптимизирането на доходите чрез нови изграждания, реконструкции и разширения на услуги, от името на Асоциацията на директорите на луксозни апартаменти …

… Събитието 2022 ще включва конференция на високо ниво, изложба, показваща водещи в индустрията продукти и услуги, мрежови събития и задкулисно пътуване на стадион „Тотнъм Хотспър“, спонсорирано от Levy UK + Ирландия.

#AlsDinternational – Водещо в Европа събитие за сектора на първокласни седалки и спортно хотелиерство
#ALSD – Водещ премиум индустрията на седалките за последните 30 години
#SportSvenueBusiness – водещата платформа за индустриални новини, гледки и разработки

Споделете тази статия

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.