Изнервя ли се Серина Уилямс преди мачове?

Професионалните тенисисти се изнервят ли?

Мислите ли, че Серина Уилямс се изнервя и има някакво безпокойство преди мачове?

Ако казахте „не“, ще сбъркате. Дори основният тенисист в света е човек и може да се изнерви преди и по време на големи мачове.

След като се насладите на финала на жените на Откритото първенство на Френския отворен 2013, бихте си помислили, че Серина Уилямс е уверена и съставена.

Но след като изслушахме интервюто й след мача, научаваме, че тя е била много нервна от финала.

„Станах наистина нервен след практиката си. Не е моето аз наистина. Помислих си: „Няма значение, че си наистина нервен, ти си на финала, трябва да направиш нещо.“ Нервите ми наистина ми стигнаха днес. Ако мога само да някои топки над мрежата, ще се оправя “, каза Уилямс след мача.

Леле, тя успя да скрие нервността си наистина добре. Не можах да видя, че тя е изправена. Но тя го усети по време на финалите с Мария Шарапова. И това, което е още по -неочаквано, е, че тя се смути, че лошо липсваше бекхенд …

„Бях наистина нервен и луд много грешки, които обикновено не правя в мача. В последната игра уцелих три аса. Досега ударих бекхенд, че беше смущаващо. Серина, просто трябва да удряш Аса, защото си твърде нервен, за да удариш снимки. Просто удари ас. Ако ударите асо, не е нужно да удряте снимки … В този момент бях толкова нервен. Никога не съм бил толкова нервен на финал. Радвам се, че преминах през него “, каза Серина Уилямс.

Значи Серина наистина е нервна или просто се усилва с адреналин?
Често казвам на моите тенисисти, че два вида нерви съществуват преди мач: третисти и тревожност за изпълнение и безпокойство.

Как методът на Серина трудни играчите, които са я пребили в миналото? И тя ли е съжалявала някога за лошо биещи противници?

„Всеки мач е чисто нов мач и трябва да направите най -доброто, което можете. Не можете да си позволите да съжалявате за противника си. Трябва да излезете там и просто да играете и да забравите за кого играете “, каза Серина.

Как да се справите по -добре с нервите или тревожността на Prematch?

Прегърнете предизвикателството и трептенията преди играта – ако това е, което чувствате преди мача.

Избягвайте да се фокусирате върху резултата – помислете само за това как ще се подготвите или се подготвите за мача.

Не придавайте значение на мача – многото основни, които го правите, толкова по -просто е да се съсредоточите върху резултата.

Ние помагаме на тенисистите да се справят с тревожността и нервите на Prematch, за да могат да изпълняват по-добре в мачовете си с нашите програми за психично обучение един на един. Прочетете много повече тук:

Психично обучение за тенис програми

Научете доказани методи за умствена игра, за да изпълнявате най -доброто от корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -добрата и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се осъществяват с върховна увереност в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си издръжливост и да осъществите върховно самочувствие в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да помогнете за увеличаване на психическата си здравина в тениса и открийте мощни и доказани методи за умствена игра, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Впечатлени сме от това колко„ увереният спортист “е помогнала на моята племенница да играе най -добрия си тенис по време на мачове. Тя буквално стигна до най -отдалечения кръг на турнир (полуфинали) след приключване на CD/Workbook. Ще направим всичките пет в поредицата. ”
~ Джейсън Бургуньон, чичо

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тенис:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си ефективно между точките.

Една техника, която може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да увеличите увереността и представянето си между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите напълно безплатния си отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„От името на всички наши треньори, които присъстваха на Конвенцията за треньори на ITA през 2004 г., бих искал да ви благодаря, че сте служили като представен клиницист. Знам, че треньорите смятаха, че е приятно и информативно. Ние значително оценяваме, че отделяте време да се подготвите и представите такава изключителна клиника в полза на нашите треньори. ”
~ Нанси Брео, ITA Конвенция

Увеличете самочувствието си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Главният треньор на ментални игри д -р Патрик Кон може да ви помогне да завладеете проблемите си с менталната игра с личен коучинг.

Можете да работите wnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.